Olvasó

2016.02.09. 15:01

Büszke vagyok az unokámra

A Napló február 8-ai számában jelent meg a Nyelvtanulás magas fokon című cikk a Sümegi Kisfaludy Sándor Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény nyelvi tagozatának sikeres nyelvoktatásáról, újfajta nyelvoktatási módszerek kifejlesztéséről és eredményes alkalmazásáról.

Legalább két személyes okom van arra, hogy hozzászóljak a témához.

Egyik (nyomós) ok, hogy a cikkben szereplő Látó Marcell – angolnyelv-tanár, osztályfőnök, a gimnázium idegen nyelvi munkaközösségének vezetője – az unokám.

A másik (nem kevésbé nyomós) ok: unokám fiatal nyelvtanárként bebizonyította, hogy tisztességes, értéket teremtő munkával itthon, hazánkban is lehet boldogulni. A nyelvtanítás korszerűsítése, új nyelvtanítási (tanulási) és nyelvvizsgamódszer kifejlesztése érdekében, kollégáival együtt hosszú évek óta végzett kiemelkedő munkával kiérdemelt méltó elismerés sem marad el.

Kedves Unokám! Én is olyan büszke vagyok rád, mint amilyen büszke voltál rám, amikor az elmúlt évben, ügyvédként én részesültem a kitüntető Eötvös Károly-díjban.

Unokám! Csak így tovább.

Látó Sándor
Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!