Olvasó

2015.06.30. 14:06

"Aranyos" csapatok

Dunántúli túraverseny volt június 11-én Noszlopon. Egy 5,8 kilométeres távot kellett minél rövidebb időn belül megtenni az előre kijelölt állomások érintésével.

A célba érés után egy 25 pontból álló teszt kitöltése várt ránk. Minden kérdésre egy perc gondolkodási időt kaptunk. A szellemi totó kérdései elsősorban Noszlop község történetéhez,valamint a Somló hegyhez kapcsolódtak.

19 versenyző csapat közül négy volt 70 év feletti, a többiek 70 éven aluliak voltak. A verseny után a helyi Lucullus étterembe mentünk ünnepelni. Ott történt meg az eredményhirdetés, amit már nagyon vártunk.Mindkét korosztályból az ajkai Bánki Donát Természetjárók Nyugdíjas Klub tagjai lettek az elsők..A noszlopi önkormányzat támogatásával mindenkit megvendégeltek egy nagyon finom gulyáslevessel és egy pohár juhfark borral A vendéglői hangulatot Brotschulné Éva – a győztes csapat tagja – színvonalas szavalatával tette még vidámabbá.

Késő délután kicsit fáradtan, de nagyon boldogan tértünk haza az oklevéllel és a nyakunkban az aranyéremmel.

Polgár Györgyné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!