Olvasó

2011.10.24. 10:56

Átgondolom a gondolataimat

Tegnap kiesett a magyar médiatörténelem szerintem egyik legbutább szereplője: VV Christofel.

Tiger Szabolcs

Azt hiszem Christofel ellőtte a puskaport. Ahogy ő mondta: mindent lerakott az asztalra. Ezzel rontotta el a játékát. Már amennyiben igaz az összeesküvés elméletem, miszerint közel sem a nézők, sokkal inkább a rendezők döntenek egy-egy játékos sorsáról a szuper reality-ben.

Christofel jó adottságokkal indult: csak félig magyar, kidolgozott felsőtesttel és a legtöbb nő által helyesnek tartott arccal rendelkezett, s a beszavazóján olyan műsort csapott, amit még a Balász-shown szocializálódott Balázs is csak hüledezve nézett. A VV-s guruk – szerintem – ekkor nagy potenciált láttak a fiúban, amit utána bizonyított is. A műsor indulása óta ő produkálta a legtöbb meztelen férfijelenetét, ő döntötte meg először – az egyébként persze rendkívül könnyen, szinte magától dőlő – Veronikát, egy alkalommal majdnem verekedett – amellett, hogy minden veszekedésben benne volt, ahol bármiféle értelmes érv hiányában (mert az értelem rész hiányzott) agresszióval védekezett/támadt – s „humor” szempontjából is ellőtte primitív, bunkó poénjait, miközben többször is elsírta magát az "érzelmes hősszerelmes" (aki persze már a második numeráját is tervezgette.

 

Aztán kifújt. Azt kell mondanom, hogy Christofelből mindent láttunk, amit nyújtani tudott. Ez persze nem kevés, de már nincs benne semmi új. Ahogyan azt ő maga is szemléletesen bemutatta a kiszavazáson „különböző” személyiségeinek bemutatásával (szerencsétlen nem jött rá, hogy mindegyik ugyanaz), úgy a rendezők is felismerték, a srác ennyi volt. Így én komolyan úgy vélem, egyszerűen kipenderítették. Ezzel egyfelől esélyt adtak az egyébként magát normálisnak tartó, de a kiszavazáson mutatott „táncikáival” ezt erősen cáfoló VV Csabának, hogy végre tényleg mutasson valamit, másfelől egy kellemes konfliktust és drámát vittek a showba, melyet majd Veronika sírása és remélhetőleg egy új pasira való ráakadása biztosít a nézőknek. Félreértés ne essék, eszemben sincs csalással vádolni az RTL Klubot, mindez csak nekem, mint egy átlagos nézőnek jött le így. Jöhetnek az ellenvélemények.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!