Bulvár-celeb

2024.04.23. 10:16

Boldog születésnapot! Ma hatéves mindenki kedvenc kishercege

Édesanyja, Katalin hercegné különleges meglepetéssel kedveskedik a kis Lajosnak.

MW

Lajos herceg 2022-ben édesanyjával

Forrás: Getty Images

Fotó: Max Mumby/Indigo

Ünnepel a brit királyi család: hatéves lett Lajos herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg kisebbik fia. A hercegné, aki jó néhány hónappal ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől rákbetegsége miatt, édes hagyománnyal kedveskedett neki. Bár Katalin most a gyógyulásra koncentrál, biztos, hogy anyai teendőit nem hanyagolja el, sőt...

Királyi dédmamája mindig nagy türelemmel viseltetett az eleven herceg iránt
Fotó: Max Mumby/Indigo / Forrás: Getty Images

Süti minden mennyiségben

Katalin korábban elárulta, hogyan készül gyermekei születésnapjára.

Egyfajta hagyomány lett, hogy fennmaradok éjfélig a gyermekek születésnapja előtt, és nevetségesen sok süteményt és édességet készítek, mindig túlzásba esem. De imádom csinálni

– vallotta be a hercegné.

György herceg, Lajos herceg és Sarolta hercegnő Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségén
Fotó: Karwai Tang / Forrás: Getty Images

Gondtalan gyermekévek

Lajos a negyedik a brit trónöröklési rendben édesapja és két testvére után, de ezzel még nem igazán kell foglalkoznia. Jelenleg egy berkshire-i magániskolába jár Györggyel és Saroltával, és rengeteget játszanak otthon. 

Bár korábban tiltott volt a brit királyi család tagjainak olyan társasjátékkal játszani, mint a Monopoly, hiszen sok viszályt szült, a hercegi szülők szívesen játsszák a stratégiai játékot a gyerekekkel. Lajosnak ez az egyik kedvence.

Édesapja, Vilmos herceg pedig korábban arról beszélt, hogy nagyon sokat hallgatnak zenét otthon, Lajos kedvence a OneRepublic nevű poprock zenekar, legkedvesebb sportja pedig a krikett.

További tündéri fotók nézegethetők a kis Lajos hercegről a Bors fotógalériájában 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!