Nagyvázsony

2015.08.03. 14:26

Közel 7000 érdeklődő a Kinizsi-napokon

Nagyvázsony - Péntektől vasárnapig idén is megrendezték a Kinizsi-napokat, amely több mint negyven programot kínált a közel hétezer érdeklődőnek.

Heffler Péter

Színes programsorozat várt mindenkit az idei Kinizsi-napokon, amit a rendezők a pisztrángos ételek köré szerveztek, és amelyre Mekler Norbert várkapitány határon innen és túlról is hívott fellépőket.

– Rendkívül sikeres volt a rendezvény, hiszen nem tudok olyan programot mondani, amin ne lett volna nagy az érdeklődés. Gryllus Vilmos és a Csík zenekar koncertjei azonban kiemelkedtek mindközül, de a várba szervezett bemutatókra is sokan voltak kíváncsiak – árulta el a várkapitány.

A középkort idéző programok forgatagában nagy sikert aratott a solymászbemutató is (Fotó: ekler Norbert)

A középkori táncos, zenés mulatságok hangulatát a Szelindek együttes alapozta meg, de sikert aratott a solymászbemutató, a Süsü, a sárkány, valamint egy lengyel hagyományőrző csoport. vagyis a család minden tagja megtalálhatta a maga programját a hétvégén Nagyvázsonyban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!