Nagygyimót

2016.09.26. 18:54

Szüreti felvonulás Nagygyimóton

Nagygyimót– A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Vadvirág Néptáncegyüttesének Nefelejcs utánpótláscsoportja is emelte az idei szüreti vigasság színvonalát szeptember 24-én.

Laskovics Márió

- Nagyon sokan voltak, jó éreztük magunkat. A gyülekező után 14 órakor indultunk és körbejártuk az összes utcát. Minden utca külön feldíszített állomással, süteménnyel, üdítővel készült. Táncoltunk, ettünk-ittunk, beszélgettünk egymással utcáról utcára.

Végül pedig 18 óra körül zártuk a művelődési háznál. Nagyon jó volt az idő is, hangulatos, talán az eddigi legjobb szüreti felvonulásunk volt – számolt be az idei szüreti felvonulásról a falu polgármestere, Szaller Zsolt.

 

- Mostani rendezvényünkön táncoltak a Nefelejcs néptánccsoport ifjú diákjai is. Utána pedig egy tábor jellegű estét töltöttek el nálunk, kemencében sült csülökkel láttuk el őket vacsorára, és ott is aludtak a művelődési házban – emelte még ki a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!