Mihályháza

2016.07.05. 19:50

Falunapi dínomdánom - Minden korosztály remekül szórakozott a rendezvényen

Mihályháza - Fontos szempont volt a programok összeállításánál, hogy minden korosztály találjon magának szórakozási lehetőséget - hangsúlyozta a mihályházi falunap kapcsán Mészáros Géza, a település polgármestere.

Polgár Bettina

A falunapi mulatságnak a község sportpályája adott otthont. Mészáros Géza lapunknak nyilatkozva kiemelte, a különféle műsorszámok széles palettán mozogtak, a mulatós zene ugyanúgy helyet kapott a programkínálatban, mint a rock and roll. - A kísérőprogramok szintén azt a célt szolgálták, hogy a kisebbektől az idősebbekig minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget - fűzte hozzá a polgármester.

A falunapi ünnepséget a szépszámú közönség örömére több zenés-táncos produkció is színesítette

Az esemény megnyitóján Mészáros Géza köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek a falunapi rendezvény előkészületeiben, valamint minden fellépőnek. A nap során színpadra lépett a mihályházi asszonykórus és a Rezeda néptáncegyüttes, valamint idén a helyi fellépők sora a legutóbbi Mihályháza táncfesztiválon ezüst minősítést szerzett óvodások csapatával is gazdagodott. A szép számmal összegyűlt közönséget emellett számos környékbeli fellépő is szórakoztatta, továbbá a délután során színpadra lépett Mc Hawer és Tekknő is.

Mihályháza polgármestere megjegyezte, a rendezvény látogatottsága a korábbi évekhez hasonlóan magasnak bizonyult, a délutáni kánikula sem tartotta vissza az érdeklődőket, az esti bálra pedig már olyan sokan gyűltek össze, hogy joggal kitehették volna a telt házat jelző táblát. Az est hangulatát a Teveli Táncos Lábak műsora, majd a Rock and Dili Show alapozta meg. Koncertet adott Papatyi-Tóth Tünde, majd a Jambo együttes fergeteges utcabálja zárta a napot.

Takács Tibor ízletes vadpörköltet készített a vadászoktól kapott szarvasból

A falunapon főzőversenyt is tartottak, melynek előkészületeiből aktívan kivették a részüket az elmúlt évben alakult mihályházi Vidám Nyugdíjasok Klubjának tagjai, akik többek között felszeletelték a húst, amit a Marcal-Bitvaközi Vadásztársaság tagjai biztosítottak, továbbá előkészítették a szükséges alapanyagokat. Az ízletes falatok mellett légvár, paintball és quad is várta a résztvevőket, valamint hatalmas sikere volt a koktélpartinak, melyen különféle ízletes italokat kóstolhattak meg a felnőttek, a gyermekek pedig az alkoholmentes variációkat kortyolhatták.

Mészáros Géza rámutatott, rengeteg felajánlás érkezett a falunapra, amiért nagyon hálásak. Mint mondta, nagy népszerűségnek örvendett a tombola is, melyen az egyik pápai utazási iroda felajánlásával tíznapos görögországi utat lehetett nyerni. - Több mint százezer forint gyűlt össze a tombola bevételéből, amit a mihályházi Fő tér parkosítására kívánunk fordítani - árulta el a Naplónak a falu vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!