Malomsok

2016.07.28. 13:42

Nem pihennek Malomsokon

Malomsok - A Járási Civil Fesztivál után falunapot ülnek. A polgármester nagyon büszke a helyi civil szerveződésű csoportjaikra.

Laskovics Márió

Július 23-án tartották a Járási Civil Fesztivált Malomsokon a falu és a pápai Civil Szerviz Egyesülettel együttműködve. – Régóta jó kapcsolatot ápolunk az egyesülettel, tavaly ősszel kézműves kiállítást szerveztünk nagy sikerrel. Mivel Malomsokon sok amatőr csoport, civil egyesület van, mi kértük, hogy most nálunk rendezzék meg ezt a fesztivált – mondta el nekünk Fintáné Dóra Mária polgármester. Az ötszázharminc lakosú, elöregedő településen több civil csoport is működik. – Öt fellépőnk volt a faluból, ők képviselik a malomsoki közösségi kulturális életet. Nagyon büszke vagyok és támaszkodhatom is rájuk, mert a helyi rendezvényeken mindig részt vesznek, és viszik Malomsok hírnevét – fejezte ki köszönetét a helyi közösségeknek a falu első embere, aki még azt is hozzátette, hogy most pályáznak a közösségi rendezvények helyszínéül szolgáló tornaterem, valamint a sportöltöző felújítására.

Címkék#Malomsok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!