Lóerő

2016.03.17. 18:30

Balesetmentes vezetők

Megyei körkép – A megyénkben dolgozó autóbusz-vezetők közül többen túljutottak már az egymillió kilométeren. Őket díjazták a közlekedési társaság hagyományos ünnepségén.

Tremmer Tamás

Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (ÉNYKK) Zrt. az előző év hagyományait követve az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulójához kötődően rendezte meg a balesetmenetesen közlekedő autóbusz-vezetők díjazását. Az eseménynek a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília-terme adott otthont.

Tibola Imre Papp László vezérigazgatótól vette át az elismerést 
Fotó: ÉNYKK

A pilóták kiváló munkáját, hűségét mutatja, hogy majd 200 személy részvételével tartották meg az ünnepséget. Papp László vezérigazgató 17 olyan személyt köszönthetett, aki 45 éve állnak a társaság szolgálatában, a sofőrök közül 15-en pedig átlépték az egymillió megtett kilométert.

Kétmillió kilométert vezetett balesetmentesen, egyben a legmagasabb kilométer-teljesítményért vehetett át kitüntetést Tibola Imre (Veszprémi Szolgáltató Központ, tapolcai helyközi forgalmi iroda). 1 750 000 kilométert vezetett balesetmentesen Cseh János, Kovács Károly, Németh László (mindhárom Veszprémi Szolgáltató, tapolcai helyközi forgalmi iroda). 1 500 000 kilométeren van túl Töreki Ervin (Veszprémi Szolgáltató Központ, pápai forgalmi üzem).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!