Lóerő

2013.08.18. 12:30

A nyári szünet nagyon fontos a Ferrarinak

A brazil versenyző, Massa arra hívta fel a figyelmet, hogy csapatának sürgősen javulnia kell. A Ferrari pilótája szerint a Scuderia számára roppant nehéz volt a szezon első fele.

Kocsis Noémi

Sürgős javulásra és a fejlesztések fontosságára hívta fel a figyelmet.

- A munka és a gondolkodás fontos abból a szempontból, hogy a soron következő versenyre új alkatrészeket vigyünk és versenyképesebbek legyünk a szezon második felében, mint az elsőben - mondta, majd a Pirellire terelődött a szó. Láttunk csapatokat, például a Mercedest, hogy jó munkát végeztek ezekkel az abroncsokkal. Az autónk nem volt olyan versenyképes, ahogy azt előzetesen vártuk. Ez a legfontosabb dolog - tette hozzá a Ferrari versenyzője.

- Azokon a pályákon, ahol magas a hőmérséklet, általában sok problémájuk van (Mercedes), most mégis megnyerték a versenyt. Úgyhogy talán ezek az abroncsok jobbak lesznek a csapatok számára, de még meg kell várnunk néhány más típusú versenyt, hogy biztosak legyünk benn - vélte Massa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!