Lóerő

2011.06.10. 06:41

Szombaton vonul a motoroskaraván

Veszprém, Alsóörs - A Harley-Davidson-fesztivál sokak által legjobban várt és talán leglátványosabb rendezvényét, a motoros felvonulást a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan szombaton déltől rendezik meg.

Halmos György

A felvonulás tervezett útvonala a következő: gyülekező Alsóörsön az Endrődi utcában, onnan Csopak, Balatonfüred, Tihany, Aszófő, majd visszafelé Balatonfüred, Csopak, Paloznak, Lovas, Felsőörs, Balatonalmádi, Alsóörs Európa kemping lesz az útvonal. A motorosok elhaladásának idejére a keresztező utakat lezárják.

A tervezett útvonal egy szakaszán, Balatonfüreden az Arácsi utat munkálatok miatt felbontották, ezért a felvonulás résztvevőinek ezeken a területeken fokozottabban kell figyelnük az esetleges balesetek elkerülése érdekében.

A rendőrség kéri a résztvevőket a közlekedési szabályok betartására, szabálysértés vagy bűncselekmény esetén a rendőrség megteszi a szükséges intézkedéseket. A csillogó gépcsodák, különlegesen épített motorok felvonulása egyébként 12 órakor kezdődik és délután háromig tart. Az útvonal helyszínei a tavalyihoz képest bővültek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!