Kultúra

2017.03.01. 21:30

Lélekemelő pillanatokat is tartogatott a színvonalas gála

Pápa - A hagyományokhoz hűen 2017-ben is gálával indította az évet a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team.

Pintér Ádám

A fergeteges táncprodukciókat felvonultató rendezvény iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a korábbiakhoz hasonlóan az idei esztendőben is két előadással - egymást követő két napon - várták a nézőket a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színháztermébe.

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színháztermében látványos táncprodukcióknak tapsolhatott a közönség Fotó: Pintér Ádám

Szegediné Murai Dóra vezetőedző, a gála főszervezője lapunk kérdésére elmondta: közel 250 táncos vett részt változatos produkciókkal a bemutatón.

A legkisebb, alig 3-4 éves táncosok mellett a klubok legeredményesebb versenyzőit és formációit, illetve korábbi táncosokat is láthattak mindazok, akik ellátogattak a nagyszabású tánc-ünnepre. A pápai klubok vendégeket is hívtak a gálára, az első napon a 4Quality hiphopegyüttes, másnap pedig a győri Grácia Művészeti Iskola növendékei mutatkoztak be a tánckedvelő közönség előtt.

A tánc műfaji sokféleségét bemutató rendezvény lélek-emelő momentuma volt, amikor egykori csapattársak tánccal búcsúztak a Black Bunny Rock and Roll Club korábbi versenyzőjétől, aki néhány napja - vétlenként - autóbal-eset áldozata lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!