Kultúra

2017.01.27. 17:49

Hollywoodi jelmezekben - Idén is megtartották a hagyományos Béla-bált

Zirc – Oscar-díj átadás, fényképezkedés, csillogás – minden adott volt az idei Béla-bálon a hollywoodi életérzéshez.

Kutasi Zsófia

Idén Hollywood volt a központi témája a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és AMI Béla-báljának. A diákok idén is rengeteg kreatív ötlettel készültek a nagyszabású programra. Elmaradhatatlan kellékek voltak a ruhák, melyeket a tanulók maguk terveztek és készítettek, de volt emellett számos Hollywoodi csillogást idéző elem.

A diákok idén is rengeteg kreatív ötlettel készültek a nagyszabású programra

A diákok berendeztek egy szalont, ahol többen zongoráztak. A büfében pattogatott kukorica készült és lehetett fényképezkedni a Hollywood-feliratnál. De készültek remakek, volt vörös szőnyeg és a hírességek sétányának csillagjait is lemásolták a tanulók.  A tornateremben dj szolgáltatta a zenét.

Balázsné Györek Zsuzsanna, intézményvezető elmondta, 2012-ben ünnepelték az intézmény ötven éves fennállását, a Béla-bál pedig immár ötvenöt éves múltra tekint vissza. Az utóbbi három évben tartanak tematikus bálokat a diákok ötletei alapján.

A programot a diákokkal, a diákönkormányzattal közösen a szülői munkaközösség szervezte, Burján Ágnes, a diákokat segítő tanár vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!