Kultúra

2015.11.13. 20:27

Stohl a játékkészítő (x)

Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával állítják idén decemberben újra színpadra a tavalyi év szuperprodukciójának is nevezett, A Játékkészítő című pop-show-musicalt.

PLT-információ

Alföldit Stohl András váltja a címszerepben, a rendező Böhm György lesz, a látványvilágért Bordos Zsolt világhírű 3D-mapping-művész felel. A helyszín ezúttal a SYMA csarnok lesz, karácsony után, december 26–27– 28–29-én.„Tavaly egy nagy álmunk vált valóra, hiszen életre hívtuk és sikerre vittük az első olyan pop-show-musicalt, mely nem egy ismert, már befutott külföldi előadás adaptációja, hanem egy hazai alkotógárdával készült, 'vegytiszta' magyar produkció, a meseirodalomból ismert szereplőkkel” – mondta Illés Gabriella, a darabot létrehozó TulipánTündér Produkció vezetője. Az itthon műfajteremtő, a mese szövevényét látványos show-elemekkel ötvöző pop-musicalt több mint 45 ezren látták.

A címszerepet Alföldi Róbert helyett ezúttal Stohl András játssza
Fotó: TulipánTündér Produkció

„Rengeteg visszajelzést és megerősítést kaptunk, hogy állítsuk újra színpadra a darabot, mi azonban egy olyan változatban gondolkodtunk, ami a tavalyi előadáson részt vevő nézőinknek újat jelent” – mondja a producer. Így született meg A Játékkészítő ,,revival”, az előadás újraálmodott változata, amit idén karácsony után mutatnak be a SYMA Rendezvényközpontban. Nem csupán a helyszín újul meg, de a színész- és alkotógárda is bővül, változik. A szereposztás ismét parádés, ezúttal A Játékkészítő címszerepét Alföldi Róbert helyett Stohl András játssza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!