Kultúra

2010.11.22. 13:14

Babzsákfotelek ajándékba

Veszprém - Babzsákfotelekkel és könyvutalvánnyal gazdagodott a Bárczi iskola egy svájci, precizíós eszközöket gyártó cég jóvoltából.

Deák Dóra

Nyolc babzsákfotelt és 76 ezer forint értékben könyvutalványt kapott a Bárczi Gusztáv Általános Iskola és Speciális Szakiskola. Az adományt a cég munkatársai adták át a gyerekeknek, akik cserébe rövid verses, énekes műsorral kedveskedtek a vendégeknek.

- Nagy öröm, hogy a mai gazdasági helyzetben is sok olyan jó szándékú ember, s cég van, akik támogatnak bennünket - mondta Horváth Éva, az intézmény igazgatója, folytatva, hogy egyik tanulójuk édesanyja dolgozik a cégnél és az ő ajánlására támogatja idén a vállalat az iskolát.

A relaxációra, kikacsolódásra alkalmas babzsákfotelekből a fejlesztőszobán kívül minden alsós osztályba jut egy. A különleges ülőalkalmatosságokban a gyerekek napközben bármikor megpihenhetnek. Az iskola gálája november 26-án lesz a hemóban. Ebből az alkalomból minden évben megkeresnek helyi vállalatokat és magánszemélyeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!