Kultúra

2010.02.08. 15:48

Moór Bernadett igazi csemegét ígér

Moór Bernadett február 15-én a Művészetek Palotájában ad szólókoncertet. Nagy lehetőség ez minden művésznek, bár az énekesnőnek erről is megvan a saját álláspontja.

Kiss Nikolett

Az egykori Bestiák tag szerint egy énekesnek mindig úgy kell éreznie, hogy a Művészetek Palotájában lép fel. Vallja: egy művésznek nem szabad a helyszínek alapján különbséget tenni, mert mindenhol a maximumot kell kihoznia magából.

Nem kétli, hogy vannak olyan berögződések, miszerint a Művészetek Palotája az a hely, amelyről mindenkit tudja hogy nagyon elegáns, a zene palotájaként is funkcionál s emiatt jobban izgul a fellépő, mint bármikor. Ám ennek a drukknak nem lehet a hatása ez előadó elrettenése.

- Igyekszem majd nyugodtan felmenni a színpadra, hogy ott is a maximumot hozzam ki magamból. Ugyanis csak akkor adható át minden, ha az ember ezt örömmel, lazán tudja tenni. Ez az öröm átszáll a közönségre is. Most még az előkészületek folynak, zajlik a műsor-összeállítás. A próbák már elkezdődtek - mesélte Moór Bernadett.

Az énekesnőt egyébként a Fekete-Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestra fogja kísérni a koncerten. S mivel a dátum február 15., a művésznő úgy gondolta, hogy az apropó legyen a Valentin nap. Éppen ezért szerelmes dalokat ad majd elő. Az előadás gerincét az Elkésni szépen kell című lemez anyaga képezi.

- Az ötletgazdák úgy álmodták meg az est felépítését, hogy a koncert magyar dalokkal veszi kezdetét, de a swinges, blúzos hangzás mindenképpen alapfeltétel lesz a színpadon. Az est külön érdekességének számít majd, hogy az eredetileg Charlie-val felénekelt Pesti Broadway című dalban ezúttal Fekete-Kovács Kornél lesz a partnerem. A jazzbarátoknak igazi csemegét ígér ez a momentum.

A koncert az egyik legkiemelkedőbb állomása lesz Moór Bernadett pályájanak. A nőnek, aki emberként, feleségként, anyaként és művészként is megállja a helyét. Ez utóbbiról meggyőződhetnek azok, akik jegyet váltanak a február 15-én, a Művészetek Palotájában sorra kerülő koncertre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!