Kislőd

2016.07.07. 09:27

Elkezdődött Sobri nagy kalandja

Kislőd – A Sobri Jóska Élményparkban elkezdődött az egész napos rendezvény, amelyre számos celeb is ellátogat, sőt, összemérik tudásukat, tehetségüket. Az élménypark száz nagycsaládot lát vendégül a rendezvényen.

PLT-rendezvény

A program az Alma együttes koncertjével indult. Rövidesen kezdődik a celeb vetélkedő, délután négy órakor fellép Béres Alexandra, majd este hétkor Pataky Attila koncertezik.

Fotó: Penk Tímea

A Nagy kaland napjával a Sobri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark egy hosszú távú országos összefogást kíván életrehozni annak érdekekében, hogy az olyan nagycsaládok is kalandokhoz, élményekhez jussanak, amelynek egyébként erre nem lenne lehetősége. A rendezvényre látogat Bebe, Kováts Vera, Gájer Bálint, Temesi Bertalan, Moór Bedy, Miss Bee, Dj Dominique, Várkonyi Attila, Pilát Gábor, Fazekas Erzsébet, Pintér Tibor, Rokker Zsolti, Nyertes Zsuzsa, Szőlőskei Tímea, Erdélyi Tímea, Madár Tamás, Szirtes Marcell, Ács Balázs, Pál Dani.

Szabó Gabi, Jáger Balázs, Ovádi Péter, Kapot Ildikó Fotó: Penk Tímea

Az első Nagy Kaland Napjának háziasszonya, Szabó Gabi üdvözölte a vendégeket. Elmondta, hogy az egykori betyár, Sobri Jóska is mostanában, a kalandpark pedig július 11-én ünnepli születésnapját, a Népesedési világnapon. Jáger Balázs, a Sobri Jóska Élménypark ügyvezető igazgatója ismertette a programokat, illetve a rendelkezésre álló játékokat. Ovádi Péter, a rendezvény fővédnöke, a veszprémi közgyűlés frakcióvezetője kiemelte a kalandpark társadalmi szerepvállalást.

Barna-Pöcz Matild Mára nyolctagú családjával szívesen vesz részt a programokon. Fotó: Penk Tímea

- A család a társadalmunk alapja. A családok segítése, támogatása a jövőnk kulcsa – mondta a fővédnök. Kapot Ildikó, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének veszprémi elnöke szintén köszöntötte a vendégeket. Úgy tudja, hogy még Colorádóból is érkeztek vendégek a rendezvényre.

 

Száznyolcvan kilométerről, a monori nagycsaládosok egyesületétől több mint nyolcvanan utaztak a kislődi rendezvényre. Barna-Pöcz Matild Mára nyolctagú családjával szívesen vesz részt a programokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!