Kézilabda

2015.05.26. 17:57

Lezárult az Ilic-kérdés!

Veszprém – Nem igazol a spanyol sztárcsapathoz, a Barcelonához Momir Ilics, a veszprémi kézilabda együttes szerb sztárja.

B. Virág Rita

Ezt Kálomista Gábor, a klub társelnöke mondta a Digi Sport Reggeli start című műsorában.

A veszprémi kézilabda szurkolókat hetek óta lázban tartja az a kérdés, hogy vajon a csapat gólgyárosa, Momir Ilic kitölti-e szerződését a királynék városában, vagy a hírek szerint, Barcelonába igazol az állítólag távozó Nikola Karabatic helyére.

Ma Kálomista Gábor pontot tett a találgatások végére, a társelnök elmondta, a spanyol bajnok nem kereste meg az egyesületüket, és senki sem vette fel velük a kapcsolatot.

- Biztosan állítom, Ilic kitölti szerződését Veszprémben, még két évig marad – szögezte le a klubvezető.

Kálomista Gábor kitért arra is, nagyon sok játékosuk iránt érdeklődnek más egyesületek, de senki sem szívesen távozna a királynék városából és ő sem engedne el senkit jó szívvel.

A hétvégi Bajnokok Ligája négyes döntő kapcsán Kálomista úgy nyilatkozott, tanulva a tavalyi hibáikból győzni utaznak Kölnbe, s a csapat formája is arra enged következtetni, nem véletlenül emlegetik a szakemberek favoritként.

A társelnök elmondta, jelenleg úgy tűnik, jövőre is részt vesznek a délkelet-európai sorozatban a SEHA-Ligában, mert az a sorozat jól szolgálja a társaság fejlődését. A SEHA erősségét jól jelzi, hogy a BL legjobb nyolc együttese között három is az említett ligából érkezett.

A klubvezető zárásként elmondta, azon dolgoznak, hogy Nagy László visszavonulása után Veszprémben maradjon a klubnál, s akár edzőként is szívesen foglalkoztatnák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!