Hűségkártya

2009.09.01. 07:18

Bővül a hűségkártyával vásárlók köre

Veszprém - Tíz százalék kedvezményt ad minden termékre és szolgáltatásra Hűségkártyás előfizetőinknek az idén tízéves Bozsi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Nagy Terka

Három fő profilunk van - mutatja be a vállalkozást Bozsi Ferenc üzletvezető: építőipari és kerti szerszámgépek, kéziszerszámok értékesítésével, kölcsönzésével és javításával foglalkozunk. 


Vállalkozását Bozsi Ferenc üzletvezető mutatja be: építőipari és kerti szerszámgépek, kéziszerszámok értékesítésével, kölcsönzésével és javításával foglalkoznak

A hatalmas választék mellett kerti- és szerszámgépek közül a Makita, a Hitachi, a DeWalt és az AEG, kéziszerszámokból pedig a King Tony, a Stanely és a Tona gyártmányú készülékek márkakereskedéseként is működünk.

Az idén októberben tízéves fennállását ünneplő üzlet másfél éve költözött át a Kiskőrösi utcából jelenlegi helyére, az Aulich utca 17/A alá, ahol több irányból könnyen megközelíthető helyen saját parkolóval várják vásárlóikat.

- A költözés után jelentős forgalomnövekedést könyvelhettünk el, és ugyanezt várjuk a Hűségkártya programtól is. A csatlakozásunk másnapján már volt Hűségkártyás vásárlónk, és az azóta eltelt hetekben egyre többen jönnek - mondja az üzletvezető, aki hozzáteszi, mindhárom típusú szolgáltatásukra vettek már igénybe kedvezményt náluk előfizetőink.

- Jöttek idősebbek és fiatalok, de régi törzsvásárlóink közül is használtak már Hűségkártyát. Utóbbi esetben viszont a törzsvásárlóknak nyújtott szintén tíz százalékos kedvezmény nem vonható össze a Hűségkártyával, az engedmény mértéke legfeljebb tíz százalék lehet - hívja fel a figyelmet Bozsi Ferenc.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!