Horoszkópok

2011.02.15. 23:05

Napi horoszkóp

Az Orszlán álljon ellen a csábításnak, nem érdemes anyagi csődbe juttatnia magát egy ruha vagy cipő miatt.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Amilyen sikeres a munkájában, olyan balszerencsés a szerelemben. Valaki nagyon tetszik önnek, ám az illető már foglalt. Ön meg  igazi Kos módjára  nehezen fogadja el a tényeket.

Bika (április 21-május 20.)
Nem kell mindent a háttérbe szorítania csak azért, hogy több pénzt keressen. Ha pluszmunkákat vállal, akkor a szeretteire jut kevés ideje. Gondolja meg, mi a legfontosabb jelenleg.

Ikrek (május 21-június 21.)
Remélheti, hogy a januárban elszenvedett kudarcokért a február kárpótolja. Most szerencsésebb időszak következik a munkájában és a magánéletében is. Talán még pénz is áll a házhoz.

Rák (június 22-július 22.)
Ha párkapcsolatában már nem érzi jól magát, ne szégyellje feltárni az okokat és beszéljen párjával. Egy kihűlt szerelmet nem köny-nyű újraéleszteni. A család okos tanácsokkal szolgálhat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Álljon ellen a csábításnak, nem érdemes anyagi csődbe juttatnia magát egy ruha vagy cipő miatt. A Hold állása most erősíti önben is a bohémság utáni vágyat, legyen visszafogott.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Szép, meghitt órák várhatják a kedvesével. Ne is akarjon társaságba menni, most otthon tud a leginkább feltöltődni. Mondjon nemet minden programra. A barátok nem futnak el.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Szakmai tanácsért érdemes önhöz fordulni, mert most ön teli van jóindulattal. Éleslátásával, megfontoltságával sokat segíthet másokon. Különösen a munkahelyén hasznos most.

Skorpió (október 24-november 22.)
Vállalkozóként új megbízatásokra lehet szüksége, és ebben egy Mérleg a segítségére lehet. Magánélete békésnek látszik, a szabadidejére tervezhetne egy jó kis kikapcsolódást.

Nyilas (november 23-december 21.)
Ön képtelen nemet mondani a meghívásokra. Mindig zsúfoltak a napjai. Akkor sem pihen, ha megtehetné. Így aztán nem csoda, ha elfárad, és sehol nem tudja a maximumot nyújtani.

Bak (december 22-január 20.)
Nehezen viseli a környezetében végbemenő változásokat. Szívesebben marad a jól bevált régi módszereknél. Talán van némi igazuk azoknak, akik konzervativizmussal vádolják önt.

Vízöntő (január 21-február 20.)
A Nap és a Hold állása segítik most a hirtelen jött ötletek megvalósításában. Kezdeményezzen tehát nagyon bátran! Ön képes átvenni az irányítást az élet bármely területén.

Halak (február 21-március 20.)
Jó, ha van ön mellett valaki, aki megmondja, hogy mi a helyes. Most ön kicsit határozatlan. Igazából fogalma sincs, mit szeretne tenni. Csak ne hisztizzen! Fogadja el a baráti, családi tanácsokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!