Horoszkópok

2016.03.30. 10:31

Napi horoszkóp - A Nyilas próbáljon ki valamit, amit már olyan régóta szeretne!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Ma új kihívásokkal kell majd számolnia, amik lehet, hogy elsőre nem lesznek az ínyére. Azonban ha neki veselkedik a feladatoknak, hamar belejön. Evés közben jön meg az étvágy!

Bika – Valaki a közvetlen környezetében szeretné, ha minden fontosabb tervébe beavatná. Már napok óta a fülét rágja, hogy mondjon el neki egy nagy titkot. Úgy dönt, hogy megvicceli.

Ikrek – A kritika, amit megfogalmaztak önnel szemben tény, hogy nem volt túl szép, de azért kicsit elgondolkodhatna, hogy mit csinálhatna másképpen. Talán még tanul is belőle!

Rák – Igazán nagy tett volt, amit véghezvitt, és mindenki vállon is veregette az eredmény miatt. Ön szeretne még ettől is többet, és a sikerért hajlandó most mindent be is áldozni.

Oroszlán – Mostanság egyre többször kezd meggondolatlan vitákba, keveredik nézeteltérésekbe. Továbbra sem nyugszik, aminek eredményeképp ma olyannal is hajba kap, aki közel áll önhöz!

Szűz – Nehezen tartja most a lépést a változásokkal, de talán nem is ez a célja. Csupán szeretné végezni a feladatait, és a külvilágból annyit meghallani, ami ehhez feltétlenül szükséges!

Mérleg – Nem elég a sok bátorítás, amit kap a többiektől, belül is szeretné érezni, hogy ön képes annak a feladatnak a megoldására, amivel megbízták. Tudnia kell, mikor áll készen!

Skorpió – Rendkívül sokat idegeskedett az utóbbi időben egy bizonyos ügy miatt, de ma délután olyan információk birtokába jut, amik végre megnyugtatják. Új lappal tervezhet!

Nyilas – A mai nap bárhogy alakulhat, ön tervezi meg az egészet! Csak a képzelete szabhat határt annak, hogy mihez kezd az idejével! Próbáljon ki valamit, amit már olyan régóta szeretne!

Bak – Fel kell készülnie arra az eshetőségre is, hogy nem minden pont úgy sül el, ahogy ön szeretné. Ilyen helyzetben is reagálni kell. Aztán persze még mindig alakulhatnak jól a dolgok!

Vízöntő – Ma minden vitából kivonja magát, és még ha maga mellett is ordítoznak egymással, ön meg tudja őrizni a hidegvérét és független marad. Később nagyon jól járhat a mai viselkedésével!

Halak – Nagy hajtásban lesz ma, a többiek nem is értik, hogy bírja ezt a kegyetlen tempót. Ön azonban magától értetődő természetességgel tesz-vesz, és még a magánéletre is jut ideje!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!