Horoszkópok

2016.10.24. 13:00

Napi horoszkóp - A Nyilas ma ne legyen bizalmatlan!

A Skorpió ma jó alkupozícióba kerülhet!

Heffler Péter

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - El kell, hogy fogadja végre, vannak dolgok, amikre nincs ráhatása. Valami sikeressége már nem csak az ön akaratán múlik, a többieknek is ugyanannyit kell tenniük érte.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Szeretné, ha két barátja kibékülne, de tudja, hogy erre vajmi kevés esély kínálkozik. Azért ma megpróbálja a lehetetlennek tűnő vállalkozást, lesz, ami lesz alapon.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A hét eleji kimerültség, amiről azt hitte, hogy már nyoma sem lesz, továbbra is nyomasztja. Nem tudja, hogyan szabadulhatna tőle, mivel folyamatosan ellátják munkákkal.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma olyan alkupozícióba kerülhet, ami nagyon ritka. Jól becsülje meg a helyzetet, és gondolja át, hogy pontosan mihez kezd a hirtelen jött hatalommal. Csak okosan!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ön az a típus, akinek nehéz a bizalmába férkőzni. Nem enged akárkit közel, és ma, amikor valaki megpróbál kapcsolatot létesíteni önnel, bizalmatlanul fogadja azt.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem lesz egy jó tapasztalat, amivel gazdagodni fog ma, de mindenképpen hasznos lesz a jövőre nézve. Vannak pofonok az életben, amiket meg kell kapnunk, hogy többek legyünk.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nem indult valami jól a hét, és úgy tűnik, hogy ma is folytatódni fog a vesszőfutása. A lényeg, hogy a legnehezebb körülmények között is őrizze meg a pozitív szemléletét.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma be fog kelleni látnia, hogy nem tud mindenki kedvében járni. Mindig lesz olyan, aki elégedetlen lesz az adott helyzettel. Ők beállnak a sorba, vagy más út után néznek.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!