Hírek

2017.03.26. 13:21

Tudomány fantasztikusan - Sci-fi foglalkozását tartott az Úrkúti Csillagászati Klub

Ajka - A Tiltott bolygó című filmről beszélgettek az Úrkúti Csillagászati Klub tagjai a legutóbbi sci-fi foglalkozásukon - tájékoztatta lapunkat Ivanics Ferenc klubvezető.

Penk Tímea

A csillagászat iránt érdeklődő helyi és környékbeli tagok nemrégiben sci-fi klubot hoztak létre, hogy tudományos-fantasztikus témájú történteket dolgozzanak fel. A foglalkozásokon az ilyen típusú filmekhez és könyvekhez kapcsolódó gondolataikat, érzéseiket osztják meg egymással a résztvevők. Legutóbb a felajánlásként kapott ajándékutalványból üdítőt és rágcsálnivalót vásároltak.

- Azért is fontos számunkra ez a közel húsztagú közösség, mert - egy teltházas csillagászati foglalkozással ellentétben - itt sokkal többet tudunk beszélgetni és mesélni, miközben egyre jobban megismerjük a sci-fiket és egymást - fogalmazta meg a klubvezető, aki szívesen lát új tagokat, színesítve a klubot és gazdagítva a nézőpontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!