Hírek

2015.11.27. 11:05

Újabb sikkasztás miatt nyomoznak a Vergánál

Veszprém - Információnk szerint újabb nyomozást rendelt el az eljáró Fejér megyei Rendőr-főkapitányság (FMRFK) a Verga Zrt. kapcsán.

Kovács Erika

Megkeresésünkre a FMRFK sajtó osztálya mindössze azt közölte: a kérdéses ügyben sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két gyanúsítottal szemben. Részleteket nem kívántak közölni.

Az ügyben kerestük T. Gy.,volt vezérigazgatót, akit nem értünk el. Kerestük a jelenlegi vezérigazgatót is, illetve helyetteseit is, miután a cég titkárságán azt közölték, a mai napon a cég vezérkara egy rendezvényen tartózkodik.

Frissítés:

A Földművelésügyi Minisztérium (FM) sajtóosztálya közölte: nem tud újabb információkkal szolgálni az ügyben. A tárcát a rendőrség nem tájékoztatta újabb részletekről, a nyomozást többször meghosszabbították. Amint újabb információkhoz jut a minisztérium, rögtön közli a nyilvánossággal. Az FM az első perctől elvárja minden egyes intézményétől a tisztességes, törvényes működést és a nemzeti vagyonnal való felelős gazdálkodást. – Ezért is láttunk neki már 2014-ben az erdőgazdaságok teljes átvilágításához, újraszabályozásához – fogalmaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!