Hírek

2016.11.11. 06:45

Tűz volt egy pápai iskolában (frissítve)

Pápa- Meggyulladt eddig ismeretlen okból a hőszigetelés egy pápai iskola alagsorában csütörtökön este, mondta el érdeklődésükre Bakos György megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Polgár Tibor

A lángokat a pápai tűzoltók gyorsan megfékezték, így a tűz nem terjedt tovább. Az iskola egy részébe viszont füst került, emiatt a diákokat és a tanárokat a tornaterembe kísérték a tűzoltók. A tűz okának kiderítésén a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat dolgozik.

Az intézményben felújítást végeznek, a tűz miatt a közműhálózat nem sérült meg, továbbra is van világítás és fűtés a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

Nátrán Albin megyei mentésvezető azt mondta, senki nem sérült meg.

Frissítve: A református gimnáziumban történt a tűzeset

Információink szerint a pápai református gimnázium felújítás alatt álló iskolaépületének pincéjében keletkezett a csütörtök kora esti kisebb tűz, amit a tűzoltóknak kellett eloltani. Kerestük az érintett tanintézetet, ahonnan azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kizárólag az iskola igazgatója jogosult nyilatkozni. Őt nem értük el telefonon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!