Hírek

2016.12.05. 10:22

Kamionos baleset történt Veszprémnél

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és két tehergépkocsi ütközött össze 10 óra után a 82-es számú főút 1. kilométerszelvényében.

Kovács Erika

Az érintett útszakaszon az anyagi káros baleset helyszínelésének idejére a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

Fotó: Penovác Károly

A rendőrök kérik az erre haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Frissítés: Két tehergépkocsi (az egyik kamion) és egy személygépkocsi ütközött össze eddig ismeretlen okból Veszprémnél, a Kádártai úton hétfőn délelőtt, erősítette meg értesülésünket Kucsera Katalin megyei rendőrségi szóvivő. Információnk szerint személyi sérülés nem történt, a helyszínelés várhatóan két órán át is eltarthat félpályás útzár mellett. Torlódásra lehet számítani, közlekedjen mindenki nagyon óvatosan!

Frissítés, 18.25: Orosz Péter mentésvezetőtől megtudtuk, a balesetről nem érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálathoz, a mentőknek nem kellett kivonulniuk a helyszínre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!