Hírek

2017.05.15. 12:29

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kamion Balatonfőkajárnál

Oldalára borult egy kamion az M7-es autópálya 87-es kilométerszelvényénél, Balatonfőkajár térségében, a Budapest felé vezető oldalon.

A siófoki hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók egy sérültet kiemeltek a járműből - tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán teljes útlezárás van érvényben, a Balaton felé vezető oldalon félpályán halad a forgalom.

A police.hu információi szerint 12 óra 43 perckor az M7-es autópálya 87+100. kilométerszelvényében közlekedett Budapest irányába egy nyerges vontató, amelynek vezetője szalagkorlátnak ütközött. A sofőr a baleset következtében megsérült, orvosi ellátása jelenleg folyamatban van. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök a forgalmat a főváros felé a 90. kilométerszelvénynél lévő enyingi csomópontnál a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni a 80. kilométerszelvénynél, Polgárdinál lehetséges. A balesettel érintett útszakaszon a belső sávot Siófok irányába lezárták, közlekedni a külső és a leállósávon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!