Hírek

2016.01.25. 07:21

Sorozatban történnek újabb balesetek – esnek-kelnek az emberek a járdákon

-Már huszonnégy baleset történt Veszprém megyében – közölte az eddigi hétfői mérlegről Gaál Csaba megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Az utak, járdák csúszósak, jegesek, így figyelmeztetésük szerint csak az induljon el otthonról, akinek szükséges.

- Eddig tizenkilenc sérülés történt balesetnél, illetve járdán, közterületen történt elesések miatt – közölte Nátrán Albin megyei mentésvezető. Elmondta, főként idős embereket szállítottak kórházba végtag-, és combnyaktörés miatt. Arról is tájékoztatott, hogy Szigligetnél egy személygépkocsi fának ütközött, itt az elsődleges információik alapján súlyos sérültet vittek a keszthelyi kórházba. Ehhez a balesethez a badacsonytomaji tűzoltók vonultak, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Frissítve: 21:10

Balesetek, törések az ónos esőben

Huszonöt baleset történt Veszprém megyében és harmincan estek el az ónos eső miatt a csúszós járdákon, utakon hétfőn - derült ki a rendőrség és a mentőszolgálat tájékoztatójából. A balesetek közül négy esetben történt sérülés, három embert könnyebb, egyet pedig súlyos sérüléssel szállítottak kórházba. Nátrán Albin megyei mentésvezető elmondta, harminc-negyven százalékkal volt több teendőjük hétfőn, mint máskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!