Hírek

2016.12.01. 17:28

Segítenek a városnak az idősgondozásban

Veszprém - A titok nem abban rejlik, hogy biztonság van, jó az étel, működnek a vizesblokkok, hanem hogy közösséget hoztak létre, amelyet folyamatosan erősíteni valódi kihívás.

Molnár Sándor

Ez az igazán figyelemre méltó eredmény - hangsúlyozta Porga Gyula polgármester az Életöröm Idősek Otthona újonnan felépített nyugdíjasházának átadási ünnepségén.

Porga Gyula kiemelte, itt Veszprémben a mi erősségünk, hogy az önkormányzat mellett mind a civil, mind a vállalkozói szféra segít abban, hogy még szorosabbra tudjuk szőni a szociális hálót. Az az ellátás, amit itt 11 évvel ezelőtt létrehoztak, nagyon fontos kiegészítője annak, amit a város tud nyújtani.

Szigeti József, a tulajdonosok képviselője, örömének és büszkeségének adott hangot: - A büszkeségem alapja, hogy értéket, maradandó, több évtizedre szóló alkotást sikerült létrehoznunk.

Az átadási ünnepséget megelőzően a Mendelssoh Kamarazenekar muzsikált, az eseményt Szeles József és Hatás Andrea színművészek zenés műsora zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!