Hírek

2017.06.03. 16:53

Összetartozás - Számíthatnak egymásra a lapcsoport munkatársai

Kislőd - Mindig is arra törekedtünk, hogy igazi családbarát munkahely legyünk, amelyet erősítenek az ilyen rendezvények - mondta Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társasága ügyvezető igazgatója.

Penk Tímea

A Sobri Jóska kalandparkban a cégcsoport több mint ötszáz dolgozóját és családját látta vendégül szombaton. A Zala, Vas, Veszprém és Fejér megyében megjelenő napilapokat és magazinokat kiadó társaság ügyvezetője fontosnak tartja, hogy a több helyszínen dolgozó munkatársak jobban megismerjék egymást, az elektronikus kapcsolatokat közös élmények gazdagítsák.

 

 

- A személyes találkozások elősegítik és megkönnyítik a kommunikációt, hiszen akit közelebbről ismerünk, azzal telefonon és e-mailen is gördülékenyebb a kapcsolat - fogalmazott Kázmér Judit. Hozzátette, hogy az elmúlt években nem rendeztek négymegyés családi napot, de ezentúl szeretnék évente közös kalandozásra hívni a dolgozókat a családjukkal, valamint a nyugdíjas munkatársaikat. A kislődi helyszín számos játéklehetőséget biztosít szárazon és vízen egyaránt, mind a vad izgalmakat kedvelőknek, mind a pihenni, napozni vágyóknak.

- Mondják, csak a változás biztos. Hitem szerint biztos az is, hogy számíthatnunk egymásra, egymás munkájára, arra, hogy kiállunk egymásért, mert összetartozunk - hangsúlyozta Kázmér Judit, akinek a vízi gömb a kedvenc kalandparki játéka.

Néző László, a Napló főszerkesztője elmondta, hogy kollégáival nagyon jól érezték magukat a családi napon. A rendezvény megerősítette a munkatársak közötti barátságokat is, amit az összetartozunk feliratú póló is jelképezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!