Hírek

2016.08.23. 17:10

Öné ez a kerékpár? Ha igen, jelentkezzen a rendőrségen!

Pápa - Lopott kerékpárt találtak a rendőrök egy férfinál, aki egy öreghegyi udvarból vette magához a biciklit. A rendőrség keresi a jogos tulajdonost.

Polgár Tibor

Császárné Elek Veronika rendőr alezredestől, a Pápai Rendőrkapitányság munkatársától megtudtuk: a rendőrök augusztus 20-án 6 órakor Pápa egyik utcájában igazoltatták a kerékpárral közlekedő 24 éves Cs. G-t. Az egyenruhások előző nap este már találkoztak az egyik, Pápához közeli településen élő férfival, aki akkor még gyalogosan járta a várost. Cs. G. a járőröknek augusztus 20-án elismerte, hogy a kétkerekűt egy nappal korábban, 19-én éjszaka lopta, ezért őt a rendőrök előállították a helyi kapitányságra.

Ha felismeri ezt a kerékpárt, jelentkezzen a rendőrségen!
Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A gyanúsítottként kihallgatott férfi elmondta, hogy Pápán élő édesapjához indult, akit nem talált meg. Útközben a Pápa külterületén, az Öreghegyben levő egyik udvarban felfigyelt egy kerékpárra, amit ellopott és azzal indult haza, ám a rendőrök megállították. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya. A rendőrség keresi a kerékpár tulajdonosát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!