Hírek

2016.09.01. 08:26

Mi lesz a mentőkkel?

Nem tiszta a kép az egészségügyi béremeléssel kapcsolatban. Kik kaphatnak, mikor és mennyit?

Napló-információ

Korábban megjelent cikkünkben írtuk, hogy szeptembertől béremelésre számíthatnak az egészségügyi szakdolgozók, szakorvosok és szakgyógyszerészek, ugyanakkor a különböző hírforrások nem fogalmaztak világosan a mentőkkel kapcsolatban, nem derül ki egyértelműen, ők beletartoznak-e a béremelést kapók körébe.

A pápai mentőállomás vezetője, Kürti József jelezte, téves az az információ, hogy ők nem kapnak emelést. Az ügyben próbáltuk elérni a mentők közép-dunántúli régióigazgatóját, Nátrán Albint, aki a kérdést továbbította illetékességből Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat pr- igazgatójának, aki lapzártánkig nem válaszolt. Természetesen, amint információt kapunk a béremeléssel, illetve az életpályamodellel kapcsolatban, lapunkban közöljük azt.

Megkeresésünkre Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója csütörtök reggel az alábbi választ adta:

Az Országos Mentőszolgálatnál már zajlik az átsorolás a kormányhatározatnak megfelelően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!