Hírek

2016.04.15. 15:22

Halálos motoros baleset Ajkánál teljes útzárral

Egy személy elhunyt a balesetben, ketten könnyebben megsérültek - elsődleges információnk szerint - ami pénteken délután történt a 8-as úton Ajka-Bakonygyepesnél – közölte Bóna Balázs megyei mentésvezető.

Kovács Erika

A mentés nagy erőkkel folyik, mentőhelikopter is a helyszínen van. Úgy tudjuk, az elhunyt személy a motoros. Teljes útzár mellett helyszínel a rendőrség legkevesebb két órán át.

Részleteket később írunk.

Fotó: Balogh Ákos

Helyszíni információk szerint a motoros Devecser irányából jöhetett a 8-as úton, Magyarpolány felől pedig Ajka irányába akart átmenni a kereszteződésnél 8-as úton a Renault személygépkocsi, amikor megtörtént az ütközés eddig ismeretlen okokból, és a motor nekicsapódott egy autókereskedés kerítésének. A helyszínen azt láttuk, hogy a motoros védőfelszerelései nagy területen, több tíz méteren szóródtak szét, így a bukósisak és a kesztyűk is.

Somlai Artúr megyei mentésvezető elmondta, a motor vezetője egy harminc év körüli fiatalember a helyszínen meghalt, utasa egy fiatal nő könnyebb sérülést szenvedett, őt az ajkai kórházba vitték. A gépkocsi két utasa nem sérült meg.

Frissítés:

A félpályás útlezárás 2016. április 15-én 20 óra 00 perckor megszűnt, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!