Hírek

2017.05.27. 19:36

Gyermeknapi zsivajgás Hajmáskéren

Tartalmas gyermeknapi programokkal várta az érdeklődőket, családokat, gyermekeket az idei gyermeknap alkalmából a hajmáskéri Művelődési Ház is.

Jákói Bernadett

Szombat délelőtt a Dzsungel lánya címmel látványos légtorna és rúdtáncbemutatóval indult a műsor- kavalkád, ezt követően interaktív zenés népi hangszeres előadásban vettek részt a gyerekek Dominek Anna és Jákói Betty közreműködésével.

Az udvaron mentőkutya bemutató szórakoztatta a szép számú érdeklődőket. Dancsó Valéria igazgatónő elmondta, kézműves foglalkozásokat, agyagozást, nemezelést szerveztek, a kreatív alkotók által készített kötött és horgolt játékállatokból pedig kiállítást is berendeztek az intézmény előcsarnokában.

A Veszprém Megyei Kutató- Mentőszolgálat kutyáinak ügyességét csodálhatta meg az udvaron a  közönség
Fotó: Jákói Bernadett

Nagy volt az érdeklődés az óriás népi fajátékokra, ezzel is sok gyermeket és családot hívogatva az egész napos szabadtéri rendezvényekre. A legizgalmasabb kalandjátéknak a Bakony Hadtörténeti Alapítvány által szervezett akadálypálya bizonyult, ahol a legügyesebbek jutalmakat, mint kürtöskalácsot és csokit vehettek át. A szorgos anyukák helyben készített palacsintákkal kínálták az egész délelőttös programon részt vevő családokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!