Hírek

2016.10.26. 09:15

Fenyegetőzött, vádat emeltek ellene

A Tapolcai Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy 42 éves férfival szemben, aki az egyik Tapolca környékbeli falu üdülőházas övezetében a közeli ingatlan tulajdonosait – szidalmak közepette – házuk felgyújtásával és kocsijuk összetörésével fenyegette, közölte Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

Napló-információ

A férfi 2016. szeptember elején, este nyolc óra körül ittasan tartózkodott otthonában, amikor a sértettek a közeli hétvégi házukba megérkeztek, és egyikük három karót ütött le telkén.

A vádlott a kerti munka zajára indulatosan kiabálni kezdett, és trágár módon szidalmazta a házánál tevékenykedő sértettet, aki szidalmaira közölte, hogy menjen át, és megmutatja, mit csinál, mért zörög eset nyolc órakor.  Az elkövető ekkor még indulatosabbá vált, majd már agyonveréssel, a házának felgyújtásával fenyegette a sértettet, s az ingatlanhoz ment. A zárva lévő kapuhoz érve azt rángatni kezdte, a sértetteket pedig a ház felgyújtásával, kocsijuk összetörésével fenyegette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!