Hírek

2017.08.14. 19:15

Muzeális robogók, galambok és sok zene a zalahalápi falunapon

ZALAHALÁP A falunap és lángossütő fesztivál minden korosztálynak sok programot kínált, amellett többen vehettek át elismerést is munkájukért.

Tóth B. Zsuzsa

A gyerekeket kézműves foglalkozás, színezés és kavics festés, népi fajátékok sora és légvár, póni lovaglás várta. Nagy sikert aratott körükben a Batsányi János Galamb és Kisállattenyésztő Egyesület bemutatója, a különféle galambok mai csodálói között vannak talán a majdani tenyésztők is. A tapolcai városi modellező szakosztály tevékenykedése iránt is nagy érdeklődés mutatkozott az iskola udvarán, a Rozsdamaró veteránjármű egyesület lelkes tagjai pedig idén is motorozni vitték a nosztalgiázni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt az általuk felújított és karbantartott gyönyörű muzeális robogókon.

A Nyirettyű Népzenei Együttes is fellépett Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A falunapon elismeréseket adtak át. Zalahalápért kitüntetést vehetett át a településért végzett kimagasló munkáért Jani Józsefné, Szabóné Fülöp Katalin és Szabolcsa István, elismerő oklevelet kapott Dittrich Antalné kiemelkedő közösségi munkájáért. Az ünnepen köszöntötték a nyugdíjba vonuló önkormányzati dolgozókat, Vasáros Lászlónét és Fülöp Lajosnét, a tíz éves áldozatos munkájáért pedig elismerést vehetett át a polgárőrségtől Szokoli István és Varga Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!