Hírek

2016.12.21. 15:39

Életet mentettek a balatonkenesei rendőrök

Nagy valószínűséggel megmentették egy idős ember életét a rendőrök, erősítette meg értesülésünket Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Orosz Katalin elmondta továbbá, szolgálatot láttak el Balatonakarattya külterületén december 20-án a Balatonkenesei Rendőrőrs járőrei, Gőgős János címzetes törzszászlós és Geri Márk őrmester, amikor látták, egy összetákolt épületben ég a villany. Többször kiáltva kérdezték, hogy tartózkodik-e odabenn valaki,  de nem érkezett válasz, ezért bemásztak a kerítésen.

Ebben a házikóban találtak rá az idős emberre a rendőrök
Fotó: rendőrség

A kapu közelében, a földön fekve találtak meg egy idős férfit, aki remegett, öntudatlan állapotban volt már, szerencsére még lélegzett. A rendőrök az ügyeleten keresztül azonnal mentők kértek, és a mentő kiérkezéséig egyikük testével melegítette az idős férfit, kollégája pedig közben kiderítette, ki az illető, így értesítették a 72 éves férfi fiát. A magatehetetlen férfit a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!