Hírek

2016.07.26. 08:48

Barbárok mindenhol vannak

Veszprém - Alighogy átadták, már meg is rongálták a Gizella királyné kilátó tábláit, kiszedték a táblabetéteket és felgyújtották.

Tremmer Tamás

A pusztítás nyomai
Fotó: Szabó Gyula

Volt nagy öröm a városban, amikor az egészen különleges formájú és hangulatot árasztó Gizella kilátót a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. átadta a nagyközönségnek. A napokban azonban már arról értesültek, hogy barbárok jelentek meg a területen, aki – ha már ott jártak – némi pusztítást is végeztek.A dunaújvárosi Szabó Gyula a motoros barátaival ejtett meg egy veszprémi kirándulást, melynek során a kilátót is meglátogatták. Keserűen tapasztalták, hogy már meg is rongálták a Gizella királyné kilátó tábláit, kiszedték a táblabetéteket és felgyújtották azokat. A Vergának küldött levelében úgy fogalmazott, hogy „nem csak a közeli állatkertben, de szabadon is kószálnak címeres vadbarmok... Kissé elkeseredtem, ennyire semmibe venni sok ember munkáját és környezetét...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!