Hírek

2016.06.26. 16:03

Balesetek Veszprém megyében - Torlódások, súlyos sérültek

Tihanynál két autó, Paloznak határában autó és motorkerékpár, Nagyvázsonynál pedig három autó ütközött. Utóbbi balesetnek több súlyos sérültje is van.

Két autó ütközött a 71-esen Tihanynál

Két személyautó ütközött össze Tihany térségében, a 71-es főút Diósi utcához közeli szakaszán vasárnap délután.  A balesetben senki nem sérült meg, azonban a karambolos járművek egy sávot elzárnak. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók szüntetik meg a keletkezett forgalmi akadályt.

Autó és motor ütközött a a 71-es számú főúton

Eddig ismeretlen körülmények között ütközött egy személygépkocsi motorkerékpárossal a 71-es számú főút 33. kilométerszelvényében 2016. június 26-án 16 óra 33 perckor. A főutat teljes szélességében lezárták a baleseti helyszínelés idejére. Kerülni az Alsóörs - Felsö - Veszprém - 73-as főút útvonalon lehet. Kérjük a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét a balesettel érintett útszakaszon.

Több autó ütközött a 77-es főúton

Három személyautó volt részese annak a balesetnek, amely a 77-es főúton történt Nagyvázsony térségében, közel az úrkúti elágazáshoz - tájékoztatott a katasztrófavédelem. A balesetben hárman súlyosan megsérültek, elsődleges információk szerint a veszprémi hivatásos tűzoltók két beszorult sérültet feszítővágóval szabadítanak ki.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínen mentőhelikopter száll le a sérültekért. A mentés és a baleseti helyszínelés idejére a főútat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a Nagyvázsony - Vöröstó - Barnag - Tótvázsony útvonalra terelik. A rendőrség kéri a közlekedők figyelmét és fokozott óvatosságát a balesettel érintett útszakaszon!

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!