Balesetek a hőségben: fokozott figyelmet kér a rendőrség!

2017. augusztus 04., 10:49 szerző: Kovács Erika
komment
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, közölték pénteken.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendőrség tájékoztatójából kiderült: egy férfi haladt 2017. augusztus 3-án délután személygépkocsival a 7324-es számú úton Devecser irányából Csabrendek felé, majd egy balra ívelő kanyarban eddig tisztázatlan okból letért az út menetirány szerinti jobb oldali füves részére, áttért a  bal oldalra, ahol a jármű sodródni kezdett. A gépkocsi a jobb oldali árokba hajtott, nekiütközött egy betonoszlopnak, megpördült, és a tetejére érkezve állt meg. A balesetben egy személy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szintén a 7324-es számú úton közlekedett segédmotoros kerékpárral egy férfi Csabrendek irányából Gyepükaján irányába 2017. augusztus 3-án délután. Eddig tisztázatlan körülmények között letért a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára, elveszítette uralmát járműve felett, és az árokba hajtva elesett. A balesetnél a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Marcalgergelyi belterületén haladt egy férfi személygépkocsival, aki a rendelkezésre álló adatok alapján vezetés közben elaludt. A sofőr egy balra ívelő útkanyarulatban lehajtott a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára, letért a vízelvezető árokba, majd egy kapubeálló híd oldalának ütközött. A balesetben a három személy könnyebben megsérült.

Fotók: rendőrség

Tapolca belterületén közlekedett egy nő személygépkocsival, mikor egy körforgalomba behajtva a járműve bal elejével nekiütközött egy a kereszteződésben haladó kerékpárnak. A baleset következtében a kerékpáros elesett, könnyebben megsérült. Az említetteken túl további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság  arra kéri a járművezetőket, hogy a hőségre való tekintettel fokozott figyelemmel vezessenek!

Kovács Erika

2017. augusztus 04., 10:49 szerző: Kovács Erika

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...