Hírek

2017.03.28. 16:58

Ovádi Péter közleménye - A Pannon Egyetem jövője

Veszprém – Ovádi Péter Balog Zoltán miniszterrel egyeztetett a Pannon Egyetem jövőjéről.

Napló-információ

Ovádi Péter, a Fidesz Veszprém megye 1-es számú választókerületi elnöke Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével találkozott Budapesten, az egyetem jövőjéről egyeztetett.

„A Pannon Egyetem folyamatos fejlődése és egységének megerősítése alapvető érdeke Veszprémnek és a térségnek” – írta közleményében Ovádi Péter. – „Miniszter úr megerősített abban, hogy a Pannon Egyetem egysége nincs veszélyben, ahogy a térségnek, úgy az országnak is alapvető érdeke, hogy Közép-dunántúli régió eme meghatározó felsőoktatási intézménye a jövőben is ugyanilyen hatékonyan működjön.

Ovádi Péter  Balog Zoltán miniszterrel

A Pannon Egyetem stratégiáját csak az egyetem vezetésének és a helyi döntéshozóknak a bevonásával, konszenzusos úton lehet megszabni.

A mai egyeztetés is alátámasztja azt a tényt, hogy Veszprém ál-független országgyűlési képviselője saját politikai érdekből kizárólag pánikkeltésre használja fel a Pannon Egyetem intézményét. Felszólítjuk Kész Zoltánt, hogy hagyjon fel az egyetem körüli pánikkeltéssel és ne akadályozza annak zavartalan, nyugodt működését.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!