Hírek

2017.04.10. 18:58

Kerékpárt lopott az eltűnés miatt körözött fiú

Pápa - Egy ellopott kerékpár utáni nyomozás során találtak rá a pápai rendőrök egy eltűnés miatt körözés alatt álló 15 éves fiúra.

Polgár Tibor

Mint kiderült, ő lovasított meg egy értékes kétkerekűt a helyi autóbusz-állomásról.

A sértett március 31-én értesítette a rendőrséget arról, hogy a pápai autóbusz-állomás kerékpártárolójában hagyott, több mint ötvenezer forint értékű biciklijét ellopták - tájékoztatott a Pápai Rendőrkapitányság. Az adatgyűjtést követően a rendőrök április 9-én Pápa egyik utcájában igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 15 éves pápai fiút, akiről az intézkedés során kiderült, hogy a Pápai Rendőrkapitányság eltűnés miatt közösét bocsátott ki ellene.

Az egyenruhások a fiatalkorút előállították a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal biciklitolvaj elmondta: a kerékpár nem volt lelakatolva, ezért úgy döntött, ellopja azt. A kétkerekűt kivitte az egyik pápai használtcikk-piacra, ahol néhány ezer forintért eladta.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság. A rendőrség kéri a kerékpár-tulajdonosokat, hogy járművüket soha ne hagyják lezáratlanul közterületen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!