Hírek

2016.08.11. 14:21

Meghalt a férfi, akire föld zúdult

Badacsonytördemic - Egy támfalnál föld két és fél méter vastagságú földréteg omlott két emberre egy nyaralóépületnél Badacsonytördemic térségében csütörtökön délután, közölte Helt Ákos megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, egyik ember nem sérült meg, őt térdig temette el a föld, a másikat viszont jelenleg is keresik a keszthelyi és a badacsonytördemici tűzoltók.

Frissítve

17:36 Bóna Balázs megyei mentésvezető megerősítette értesülésünket, miszerint egy 49 éves férfi meghalt, miután nagy mennyiségű föld temette maga alá csütörtökön délután, Badacsonytördemicen.

18:20 Frankó Marianna megyei rendőrségi szóvivő közölte, halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt büntetőeljárást kezdeményeznek ismeretlen tettes ellen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnál.

Úgy tudjuk, az eset egy magánterületen történt, ahol meghalt felújítási munka közben egy 49 éves budapesti férfi, amikor a támfalból nagy mennyiségű föld ráomlott. A másik férfi nem sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!