Hírek

2016.02.22. 13:58

Halálos kutyatámadás Nádasdladányban: gyámját és nagymamáját is elveszítette az unoka

Ötödik osztályos unokája gyámja volt a nagymama, aki szombaton kutyatámadás áldozata lett Nádasdladányban egy tanyán. Pócsik József, a gyermek várpalotai iskolájának intézményvezetője keresett meg minket a történtek kapcsán.

Kovács Erika

Pócsik József, a várpalotai Bartos Sándor általános iskola intézményvezetője azzal keresett meg minket, hogy a Nádasdladányban történt tragikus kutyatámadás kapcsán elmondja, az elhunyt nagymamát jól ismerték az iskolájukban. Mint közölte, unokájának gyámjaként ő is többször találkozott vele, ugyanis az asszony ötödik osztályos unokája ebbe az iskolába jár. – Csak jót tudok mondani az asszonyról, a gyermekre gondosan figyelt, mindent megtett érte, határozott volt nagyon, tudomásom szerint összefogta az egész családot – hangsúlyozta. Pócsik József hozzátette továbbá, hétvégeken a nagymama az unokájának sokat segített abban is, hogy különféle versenyekre utazhasson a gyermek. – Mélységesen megdöbbentette a teljes tanári kart a tragédia, figyeljük a család sorsát, hogy segítsük további boldogulásukat – fogalmazott az intézményvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!