Hírek

2014.06.18. 17:01

Várjuk a színötösöket!

Veszprém - Tavaly indítottuk útjára a Színötös bizonyítványok gyűjtését. Megyénkből többszáz általános iskolás küldte el remek eredményét.

Barták Péter

A sikerre való tekintettel idén ismét várjuk azok jelentkezését, akik az általános iskolában kiváló eredményt értek el. A részvételhez nem kell mást tenni, mint a bizonyítvány fotóját és a szülői beleegyező nyilatkozatot (Hozzájárulok, hogy gyermekem fotója és adatai a Naplóban megjelenjenek) elküldeni a gyermek arcképével és adataival (név, cím, születési év, az iskola és az osztály megjelölésével) a következő címre: [email protected]. A jelentkezéseket csak ezen a címen fogadjuk el.

Szöveges értékelést kapott diákok is jelentkezhetnek, ha az értékelésben a kiválóan megfelelt értékelés szerepel. (A részvételi feltételekről a Napló csütörtöki számában, a 8. oldalon olvasható a részletes felhívás.) Aki tehát kedvet érez ahhoz, hogy dicsőséget szerezzen iskolájának, rokonait, barátait ezúton is értesítse színötös bizonyítványáról, az július elejéig jelentkezzen a megadott címen. A fotókat érkezési sorrendben, a szombati számainkban közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!