Hírek

2014.04.08. 16:08

Pál Béla sajtótájékoztatón reagált: "Az összefogás erejében hiszek"

Pál Béla köszönetet mondott a kormányváltó összefogásra szavazóknak és reagált a hétfői sajtótájékoztatón elhangzottakra.

Balla Emőke

Pál Béla keddi sajtótájékoztatóján köszönetet mondott mindazoknak, akik a választáson a kormányváltó összefogást és jelöltjét, őt támogatták a veszprémi választókerületben. Bár nem nyert, de az országosnál jobb eredményt ért el; többen szavaztak rá, mint a kormányváltó összefogás listájára. Ez azt jelenti, hogy sokan értékelték azt a munkát, amelyet az elmúlt időszakban Veszprémért és a térségért végzett országgyűlési képviselőként a regionális fejlesztési tanács elnökeként vagy államtitkárként, mondta. Elismerését fejezte ki a Fidesz-KDNP szavazóinak, a győzteseknek. Azt kívánta, jelöltjeik és a kormány feleljen meg várakozásaiknak és úgy kormányozzon, hogy annak az egész társadalom hasznát lássa.

A kampánynak vége. "Úgy látszik, Navracsics Tibor nem vette észre és tovább folytatja azt a gyűlöletkampányt, amelyet 2010-ben a Fidesz hozott Veszprémbe. Akkor Navracsics Tibor megszakította azt az 1990 óta tartó hallgatólagos megállapodást, miszerint a különböző pártok jelöltjei személyükben nem támadják egymást. A  jelöltek ezt be is tartották. Navracsics Tibor számára azonban fontosabb volt a szavazatszerzés, hiszen már 2010-ben kiadott hazug, aljas és személyeskedő szórólapja miatt felelősséggel tartozik és én már négy éve várom, hogy ezért bocsánatot kérjen. Annak a szórólapnak az  állításainak semmi valóságtartalma nem volt" - fogalmazott Pál Béla. A szórólap többek között azt tartalmazta, hogy Pál Béla nem képviseli Veszprém érdekeit, az általa ígért fejlesztések nem valósultak meg, nem tett semmit a regionális onkológiai centrum megvalósításáért vagy a hajmáskér-sólyi csomópont építéséért. "A 2010-2014-es időszak bizonyítja, hogy ez egy aljas és személyeskedő gyűlöletkampány volt. A tények azt igazolják, a megyében Veszprém kapta a legtöbb vissza nem térítendő európai uniós támogatást, amelyekből döntően azok a fejlesztések valósultak meg, melyeket a Fidesz képviselői adtak át, hallgatva arról, hogy ezek a 2006 és 2010 közötti időszak döntései alapján készültek el."

Fotó: Penovác Károly

Pál Béla közölte, nem a gyűlöletkampányban, hanem az összefogás erejében hisz. Navracsics Tibort arra kéri, hagyja abba a gyűlöletkampányt. Győzött, ő a választókerület országgyűlési képviselője, végezze munkáját a választókerület érdekében. Az MSZP országos központja által kiadott és szerkesztett szórólap internetes portálok, nyomtatott sajtóban megjelent cikkek alapján, a források megjelölésével készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!