Hírek

2013.01.27. 08:57

Körözött fiatal és autó is megkerült

Veszprém megye - Körözött nőt és autót is találtak szombaton a rendőrök, egy másik esetben pedig a kocsi rendszámával volt gond.

veol.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták tegnap délelőtt a Gábor Áron utcában azt a 17 éves nőt, akivel szemben az Ajkai Rendőrkapitányság adott ki körözést eltűnése miatt. Elszámoltatatását követően egy lakásotthonba szállították.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei ugyancsak szombaton délelőtt, Dákán igazoltattak egy külföldi állampolgárt, akinek egy hitelsértés miatt körözött gépkocsi volt a birtokában. A személyt előállították a kapitányságra, a gépkocsit pedig lefoglalták tőle és visszaadták jogos tulajdonosának.

Egyedi azonosító jel meghamisítása bűncselekmény elkövetése miatt kell felelni annak a pápai lakosnak, akit tegnap este igazoltattak a járőrök. Kiderült, hogy az illető olyan rendszámmal ellátott gépkocsival közlekedett a közúti forgalomban, amelynek használatára nem volt jogosult. Emiatt előállították a kapitányságra, a gépkocsit pedig lefoglalták tőle. Az intézkedő rendőrök végül büntető feljelentést tettek ellene - olvasható a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!