Hírek

2013.01.02. 16:17

2013: szeretet, megértés

Vegyük sorra az idei évet alkotó számokat: 2+0+1+3=6, ami a számmisztika szerint egyenlő a szeretettel és megértéssel.

Ferenczy Zsuzsanna

A 2-es szám mögötti nulla erősíti annak hatását. Tehát továbbra is a megérzéseké, az isteni sugallatoké a főszerep. A szívből, lélekből születő inspirációk kapnak támogatást a földi létben való megnyilvánulásra. Az isteni akarat, mondhatnám azt is, hogy istennői akarat. Lelkierő. 

Az 1-es szám a férfierőt képviseli és jelenti. Teremtő erő, az ősforrással való azonosulás. 2+1=3: a hármas szám a kettő összegéből adódóan az életerő. Nem véletlen, hogy a nő és a férfi ketten együtt tudják létrehozni a harmadik elemet, az életet. A földi élet ugyanis a két fél kiegyenlítődése által jön létre és működik harmonikusan. A férfi- és női energiák minden létezőben ott vannak, s ezáltal tud egységben lenni önmagával is minden emberi lény. A három tehát egy egész. 3+3=6: a két hármas összege adja a hatos rezgést, mely a szeretet megnyilvánulási formája. A szeretet nem más, mint megértés.

Megértjük saját magunk, a másik ember, a világ működési mechanizmusát, és a nekünk szánt úton kihozzuk magunkból a legjobbat. A családot is szimbolizálja, a globális látásmódot. A gondoskodást. Ez a 6-os szám, illetve ennek rezgése hatja át a földet, és nap mint nap érzékelhetjük jótékony hatását.

Szeretetteljesebbek és szerethetőbbek leszünk általa. A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. A szám üzenete: "Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között." Igen.  A lényeg az egyensúly megteremtése mind egyénileg, mind társadalmilag. Természetesen szavakkal nem, csak cselekedetek által és révén állítható helyre. A cselekvés jutalma pedig maga a cselekvés! Aktív, jobbító és előbbre vivő cselekedetek megtételét kívánom 2013-ban magamnak és valamennyi embertársamnak! Az előzőekben említettek mellett a 113-as szám rezgése is előbb-utóbb mindenkinél megmutatja hatását. Születési év + a 2013-ban betöltött életkor összege.) A 113-as segít abban, hogy gondolataink pozitívak és szeretetteljesek legyenek.

 

 

 



" - Mi hát a Szeretet, mondd végre!  - Minden: barátnak a barát, szeretőnek a szerető, szülőnek a gyermek, gyermeknek a szülő, kedvességnek a mosoly, emberségnek a jóság, bölcsnek a megértő hallgatás, szívnek a hűséges szívdob- banás, életnek a levegő. Embernek az Isten, és Istennek az Ember".
/Müller Péter/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!