Hírek

2012.04.18. 10:02

A kistérség két rendőrét díjazták

Balatonalmádi - Kiss János Alex törzszászlós és Tombor Krisztián főhadnagy vehette át a Kelet-balatoni Kistérség Többcélú Társulása által adományozott Év rendőre-díjat, amit a kistérség az almádi kapitányság vezetőinek javaslata alapján ítélt oda.

Halmos György

Az Év rendőre-díjat ünnepi állománygyűlésen adták át, ahol Szedlák Attila, a kistérség elnöke köszöntötte az egybegyűlteket és köszönte meg a rendőrség tavalyi évben végzett munkáját. Az elismerést 2011-ben nyújtott teljesítménye alapján Kiss János Alex törzszászlós, az almádi kapitányság szolgálatparancsnoka érdemelte ki. A törzszászlós 2002-ben került a kapitányság állományába, azóta is az ügyeletet erősíti. Tisztelettudó, szakmailag megalapozott kommunikációját többször dicsérték. Mint szolgálatparancsnok az ügyelet tevékenységének meghatározó alakja, folyamatosan képezi magát - tartalmazza a méltatás.

Szintén a kistérség Év rendőr-díját vehette át Tombor Krisztián főhadnagy, az almádi kapitányág bűnügyi osztályának nyomozója. A nyomozó 2009 áprilisában szerelt fel a kapitányság bűnügyi állományába. Meghatározó egyénisége a nyomozói tevékenységnek, aktívan részt vesz minden nagyobb horderejű esemény felderítésében. Stabil tagja a szervezett akciók végrehajtó stábjának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!