Hírek

2011.07.19. 08:12

Állandó fejlesztés

Alsóörs - Követni kellett a világ átalakulását, indokolta a most lezárult fejlesztést Kirchner László, a Hotel Laroba vezetője.

Győrffy Árpád

Feleségével, Kirchner Rózsával hétfőn mutatták be annak a 109 milliós beruházásnak az eredményét, amit 43,5 milliós uniós támogatás segítségével 22 hónap alatt valósítottak meg.

A huszonhét légkondicionált szoba további öttel bővült, és a korábbi háromcsillagos helyett négycsillagossá vált. Energiatakarékos és környezetbarát fűtést, hűtést alakítottak ki talajszondás hőszivattyúval, százhúsz férőhelyesre bővítették a konferenciatermet, a meglévő szaunák felhasználásával új wellness részleget alakítottak ki gőzkamrával, sós pezsgőfürdővel, sókamrával és egy élményelemekkel felszerelt kisméretű medencével.

 

 

A vendégek komfortérzetét javítja a külső parkoló rendszámfelismerővel ellátott sorompója.
 
A beruházáshoz gratuláló dr. Bóka István, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke örömmel nyugtázta, hogy az új szobák megmutatása azért maradt ki a programból, mert mindegyikben vendég lakik. Dicsérte a Kirchner-családot, hogy sohasem ültek tétlenül, mindig megpróbáltak tovább lépni. Hebling Zsolt polgármester annak a reményének adott hangot, hogy a teljes kapacitásával négycsillagosként működő szálloda sok hasznot hoz majd a vállalkozóknak és a községnek is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!